Ilyen könnyű felborulni!
  Magyar nyelvű video!

  
  
Kommentáld! 


Címkék: videó magyarország adk darubaleset

A bejegyzés trackback címe:

https://autodarublog.blog.hu/api/trackback/id/tr772485493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lada95 2010.12.02. 20:04:23

Az Ml Merci sorsa érdekelne....
Szerintem nem lett volna szabad hagyni a rakományt belengeni.A kábeldob súlya a terhelhetőség határán lehetett.A daruval a kábeldobhoz közelebb kellett volna állni, ott megemelni, majd a teherautóval alátolatni és úgy ráengedni.Hely szerintem lett volna rá.A sok volna...

magyardarus 2010.12.02. 21:21:11

Egyetértek lada95-tel. Tapasztalatlan volt a kezelő. A dob súlya ránézésre 4-5 tonna lehetett, ami az ADK-80-asnak ilyen távolságon már elég sok. A hátsó talp irányának közeléből vette fel, és elkezdett vele a közép felé fordulni, tehát nőtt a távolság, és a lengő teherrel ez már sok volt. Gém fel vagy teleszkóp be gyorsan, amikor érezni lehetett, hogy instabil a gép. Nem egyből dőlt el, látszik, hogy a jobb hátsó talp elemelkedett egy kicsit. Ha nem vagyok biztos benne, hogy bírja a gép a föld közelében kipróbálom, hogy vihetem-e kijjeb.

Autódarublog · http://autodarublog.blog.hu/ 2010.12.02. 22:49:24

Az emelés közbeni "jópofa" beszólások alapján nem a saját kezelője dolgozott a daruval, hanem valaki csak úgy beült. Talán a Merci tulajdonosa? :-)
Ráadásul közben kiabálják is neki, hogy mit kellett volna csinálni!

butcher__ 2010.12.03. 10:24:55

Ilyen egy amatőr operatőrt istenem :D
süti beállítások módosítása