- autdatalizálva -


Címkék: videó

A bejegyzés trackback címe:

https://autodarublog.blog.hu/api/trackback/id/tr653001989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Z001 · http://teammagic.blog.hu/ 2011.06.21. 09:01:47

Kitűnő ötlet a blogod, és ez az egész kezdeményezés. Én nem rég találtam rá, és kezdem hozzátenni. Hasonlóképpen hozzád, túl sok szabadidőm lett az elmúlt évben, így teljes mértékben a saját bőrömön is érzem a problémád. " Az eddigi egzisztenciámnak vége, valamiből újra meg kell élnem. " Az elmúlt 2évben, 15évem tört darabokra a "gazdasági" de szerintem inkább politikai válságnak köszönhetően. Ez a Magyar Valóság....
Erőt, kitartást kívánok a folytatáshoz, és a tőlem telhető mértékben igyekszem továbbra is emelni a blog és fórum színvonalát. Hiszen ez a mi életünkről szol. Néhányunknak, ez nem csak munka, ez az élete, a szerelme a hobbija.
üdvözlettel: Z'

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2011.06.21. 10:13:09

Boldog születésnapot a blognak. Neked pedig fel a fejjel, és kitartás. Maradok read onlyban, Hammer

magyardarus 2011.06.21. 10:37:16

Kiváló munka sikeredett az elmúlt egy évben, gratulálok!
Kár, hogy Magyarországon a többség még nem érzi és érti a fontosságát egy ilyen jellegű jelenlétnek a szakmai és a gazdasági életben. (Érdekes, hogy ezek javarészt pont a "nagyjaink"!)
A másik, szintén nagyon fontos dolog, hogy mi, akik a szakmaiságot tartjuk fontosabbnak az üzletiségnél, megyünk is tönkre szépen sorban.
Mindezek ellenére rendkívül fontos, hogy továbbra is az eddigiekhez hasonlóan magas szinten működjön tovább a blog, és remélhetőleg egyszer eljön az az idő is, amikor fontos lesz végre az, ha valaki érti a szakmáját, jól végzi a munkáját! (Mint például ezen blog szerkesztője.)
A további színvonalas blogbejegyzéseket várva, üdvözlettel:
Multi Daru

mainboom · http://autodarublog.blog.hu 2011.06.21. 11:14:11

Társszerzőként talán "beszólhatnék" a nagy cégeknek. Visszanézve az összes nagy cég darui szerepelnek a blogban, némelyik nem is kis számban, jól látható feliratokkal a képeken, megnevezve az írásokban. Autódarublog gondold át, talán nem kellett volna. A nemzetközi vonalat kellene erősíteni, hiszen autódarukban Magyarország elég gyengén áll. Nem kell messzire menni: Lengyelországban, Cseh Köztársaságban és még Romániában is sokkal nagyobb daruk vannak.

lada95 2011.06.21. 19:51:04

Én is boldog születésnapot kívánok a Blognak,sok sikert és kitartást a szerkesztőinek.Mindenbe egyet értek a fentebb szólókkal,szeretnék még (nem feltétlenül ilyen hangulatban)sok Blog-os születésnapot ünnepelni!

zubug 2011.06.22. 10:31:52

boldogot... és köszönjük...:-)

flyjib 2011.06.22. 23:53:02

Sziasztok! Először is szeretném emgköszönni mint a blog szerkesztőjének, és a forumon aktívan réztvevőknek hogy létrehozták és életben tartják ezeket az oldalakat. Nekem rengeteg örömteli percetokozott/okoz az olvasás/időnkénti beleszólogatás :D Remélem ezek az oldalak sokáig fent tudnak még maradni és egyre nagyobb népszerűségnek és elismertségnek fognak örvendeniaz idő előrehaladtával. Boldog születésnapot a CraneBlognak!
süti beállítások módosítása