Végre egy igazi autódaru! Az amerikai Manitowoc csoport része a Grove, amely az USA-ban régóta gyárt autódarukat. A tegnapi bejegyzésben eltűntként említett, német Krupp darumárka, íme máris megkerült. Miután a  Grove megvásárolta, csak a nevet változtatta meg és a gyártás, fejlesztés tovább folytatódott Németországban, a KMK-ból pedig GMK lett. Grove GMK 3055 all-terrain daru a Pataki Kereskedelmi Kft. Budapesten, a Hidropress telephelyén tartott mai bemutatóján.
Nézz fel, mert ez egy nagyszerű daru:
További képek a folytatásban!

A bemutatott daru az osztrák Franz Markowitsch GmbH tulajdona, 2004-ben Németországban gyártották. A GMK3055  (55 tonna max. teherbírás, 43+15 méter gémhossz) részletes adatait itt találod.
A képeket nézve ne felejtsd el: ez egy közel 7 éves, de nagyon jó állapotú daru.


Három gémtag (az ötből) kitolva:



A talpalás kezelőpanelje:

A kecses és kényelmes darufülke:



Toljunk ki egy gémtagot! Egy munkahengeres, gémcsapolásos TWIN-LOCK gémszerkezet. A képen jobbra a terhelhetőséggel kapcsolatos adatok, balra a gémcsapolás grafikus kijelzője. A program beállítása után, mindent automatikusan végez el a gép, csak a joystickot kell elmozdítani.

Négy tag kitolva:

Köszönet Mozsolits Istvánnak és a daru osztrák kezelőjének!

Egy másik GMK3055 az USA-ban:


Címkék: cégek grove

A bejegyzés trackback címe:

https://autodarublog.blog.hu/api/trackback/id/tr52934937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása