Nagy kínai autódarut ugyan még senki sem látott dolgozni, de a lánctalpast már igen, így hát törjön meg a jég és nézzünk meg egyet. Ráadásul nem Kínában, hanem Európában, az angliai Tauntonban, hogy még hitelesebb legyen, a világ egyik legnagyobb darus cégének, a belga Sarensnek kék színében! Ránézésre Demag is lehetne, de ezzel ne törődjünk, látszani fog a Sany felirat és a Sarens tényleg vett is ilyen darut.
A Sany SCC 6300 max. terhelhetősége 630 tonna, max. tehernyomaték 8000 tonnaméter. A beemelt Taunton Third Way híd 216 tonna tömegű és 36 méter hosszú.

Nézd meg a folytatásban a daru összeszerélését és az előkészületeket!




 


Címkék: videó cégek kínai daru

A bejegyzés trackback címe:

https://autodarublog.blog.hu/api/trackback/id/tr352821119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Murphistic · http://www.youtube.com/user/Murphistic 2011.04.13. 23:48:39

Szép-szép, de az normális, hogy egy embernek az emelt hídelem alatt kell dolgoznia? Pl. amikor valamiért előre hajol,ha akkor valami baj van gondolom kilapította volna a hídelem :s. Vagy kapott veszélyességi pótlékot? :P
süti beállítások módosítása