A két név közé egyenlőségjelet is tehettem volna, hiszen presztízs tekintetében a daruknál a Liebherr márkanév olyan, mint a személyautóknál a Mercedes-Benz. A technika az már más kérdés, ott a többi német gyártó szintén komoly eredményekkel rendelkezik. A videón a Scholpp cég Liebherr LTM 1250-6.1 250 tonnása (72 méter teleszkópgém!) és a Mercedes-Benz SLS AMG szárnyasajtósa. A daru 2009-ben a Mercedes-Benz stuttgarti múzeumának tetőteraszára emeli a retrostílusban gyártott, ikonnak számító SLS-t.
A gyáriaknak mindenesetre van humorérzéke, mert az ajtókat emelés közben is felnyitva hagyták és az SLS felszállt, mint egy madár.


Az autódaru/személyautó árarány itt már jobb, mint a Lexusoknál (itt), de az SLS AMG ára még így is töredéke az LTM 1250-es árának, így most is a darut kérném.


Címkék: videó különleges liebherr

A bejegyzés trackback címe:

https://autodarublog.blog.hu/api/trackback/id/tr202978150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása