Számítógépes daru játék szimulátor (Astragon)

Liebherr LTM 1050-3.1A bemutatóban szereplő autódaru egy 50 tonnás (all-terrain) Liebherr LTM 1050-3.1. A játék munkásokkal jobban hasonlítana a valósághoz, emeléskor nincs kötöző, irányító, helyére illesztő ember. A látvány egy kihalt szellemvárosra emlékeztet. Nincsenek időjárási hatások és kissé egysíkú a munka, emeld-fordítsd-tedd le. A valóság ennél sokkal változatosabb és nem ennyire unalmas, aki csinálta tudja.
 

PC-s teszteken 10/4 - 10/5 minősítéseket kap.  2000 Ft körül, legálisan megvehető magyar nyelvű szoftver. 
  Olcsósága ellenére csak daru fanatikusoknak ajánlandó.

 


Címkék: videó modell liebherr

A bejegyzés trackback címe:

https://autodarublog.blog.hu/api/trackback/id/tr192206766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MP 2010.09.24. 23:52:39

A játék nem rossz. Szerintem két komoly hibája van a felsoroltakon kívül. Az egyik hogy nem lehet menteni a feladatok között a másik hogy nagyon beleng a teher. Nem vagyok darus szóval lehet hogy a valóságban is belengene ennyire de akkor meg a daru irányítása nagyon darabos.
süti beállítások módosítása